Wie zijn wij

Mandy

Van jongs af aan heb ik een grote passie voor dolfijnen ontwikkeld. Het samen zijn met dolfijnen helpt mij te voelen wie ik werkelijk ben. Het raakt mij diep in mijn hart en het geeft me ongelofelijk veel liefde en vreugde.

 

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik mijn liefde voor deze dieren een beetje weg gestopt. 

Ik moest een vak richting kiezen, iets realistisch..

Ik wist niet wat ik leuk vond en koos voor een vak richting die uiteindelijk niet bij mij aansloot. Door verschillende omstandigheden heb ik heel wat  jaren niet lekker in mijn vel gezeten. Ik vond het moeilijk om mijn weg in de huidige maatschappij te vinden. Tuurlijk wist ik diep in mijn hart wel wat ik echt leuk vond, ik heb alleen nooit in mezelf geloofd.

 

Totdat ik in 2017 besloot mee te gaan met een dolfijnenreis naar Sataya. Het voelde alsof ik thuis kwam. Ik heb liefde en geluk maar ook emoties gevoeld, zoals nooit tevoren. 

Tijdens deze reis heb ik zoveel over mijzelf geleerd. Ik heb veel overtuigingen en negatieve gedachten kunnen loslaten. Ik voelde me in lange tijd weer zo vrij en thuis!

Al heel snel kwam ik tot het besef dat de dolfijnen een groot onderdeel van mijn leven zijn. Ik heb zoveel passie voor deze dieren. Ik kan het wegstoppen en een andere koers varen, maar het wordt na een tijdje weer net zo hard terug geslingerd. Heeeee, ik wil er zijn, hoor ik dan! Een andere Mandy bestaat er niet. Doe hier nou wat mee!!! 

En zo geloof ik erin dat iedereen hier is voor een reden. Iedereen heeft diep van binnen kwaliteiten(intuïtie) en dromen die je roepen! Tegenwoordig is het makkelijk om van je koers af te raken. Het is bijna normaal om te doen wat er van ons verwacht wordt. Maar is dit wel echt wie jij bent en wat jou gelukkig maakt?

De reizen staan dan ook in het teken van dit thema.  

 

Mijn grote wens is om mensen dichter bij dolfijnen te kunnen brengen en mijn kennis over deze prachtige dieren te delen. 

 

Het is en blijft een bijzondere ontmoeting die veel in je los zal maken. Deze energie zal je mee terug naar huis nemen. Door mijn ervaring maar ook door mijn passie en enthousiasme wil ik jullie hier graag in begeleiden. 

11111GOPR2103.jpg

Chantal

''Luister naar je hartje, wat je hartje je ingeeft'' deze zin loop als een rode draad door mijn leven.

Ik ben dan ook iemand die leeft vanuit het hart en het gevoel.
Ik hou van de magie van het leven!

Als kind zag ik al alles als één groot avontuur. Huppelend en dansend over het strand opzoek naar schelpen en stenen, helemaal opgaand in het moment.

Alleen toen mijn vader in 2009 plotseling overleed aan een hartstilstand, brak er een zware periode aan, waarin ik mijzelf behoorlijk ben kwijtgeraakt. 
Nu kan ik zeggen, dat deze gebeurtenis een zoektocht naar mijzelf heeft aangewakkerd. Hoe heftig deze periode ook was, ik heb er de mooiste en meest waardevolle inzichten in gekregen. Heftige gevoelens van onder andere eenzaamheid, onbegrip, onmacht en intens verdriet hebben mij uiteindelijk anders laten kijken naar de dingen in het leven.
Ik ben veel meer gaan vertrouwen op mijn eigen gevoel en zo kwam ook het huppelende en dansende meisje weer in mij tot leven.

Je hart volgen, persoonlijke ontwikkeling, bewuster worden van het leven zelf en alles wat hiermee te maken heeft, is dan ook een echte passie van mij. Ik voel mij dankbaar. Alles bij elkaar heeft mij namelijk de kans gegeven om te voelen wie ik niet ben en zo erachter te komen wie ik wel ben en wil zijn en dat voelt als een waar cadeau!  

Met de dolfijnenreis in 2017 werd ik diep geraakt in mijn ziel.
Ik realiseerde mij dat dit een hele mooie natuurlijke manier is om mensen in aanraking
te brengen met de diepere lagen van het leven en die van hunzelf. 
Jou hierin inspireren, aanraken en waar nodig te begeleiden, is dan ook wat ik geweldig vind om te doen. 
De wens om vanuit mijn eigen ervaringen en doorlopen processen anderen te mogen inspireren, hield mij al langere tijd bezig. Ik wilde een manier waarin dit alles op een natuurlijke en intuïtieve manier wordt aangeraakt en de energie als vanzelf dingen los maakt. Ik ben dan ook door de dolfijnenreizen aangewakkerd om ook mijn eigen bedrijf ''je hart volgen'' te starten. Benieuwd? Zie: www.jehartvolgen.nl

Voor mij is de dolfijnenreis dus zeker meer dan alleen zwemmen met dolfijnen. De energie in Sataya is zo puur, dat het je uitnodigt om dingen als vanzelf ''los te laten'' die niet meer resoneren met wie je werkelijk van binnen bent.
De energie van de dolfijnen en alles daar om heen, helpt enorm bij het openen van je hart. Ik vind het dan ook echt geweldig om op deze manier bezig te zijn met het verspreiden van meer licht, liefde en vreugde in ieders leven. Het begint namelijk allemaal binnen in jou!

 

IMG_0266.JPG