top of page

Over ons

Mandy

Al van jongs af aan voel ik grote liefde en passie voor dolfijnen. Ik wist altijd al dat dolfijnen een grote rol in mijn leven zouden gaan spelen.

Het samen zijn met dolfijnen raakt mij diep in mijn hart, geeft verwondering over het leven en het geeft me ongelofelijk veel liefde, energie en vreugde. Ze herinneren mij eraan te voelen wie ik werkelijk ben en van welke dingen in het leven ik echt gelukkig wordt.

 

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik mijn liefde voor deze dieren een beetje weg gestopt.  

Ik moest een vak richting kiezen, iets realistisch..

Ik wist niet wat ik leuk vond en koos voor een vak richting die uiteindelijk niet bij mij aansloot. Door verschillende omstandigheden heb ik heel wat  jaren niet lekker in mijn vel gezeten. Ik vond het moeilijk om mijn weg in de huidige maatschappij te vinden. Tuurlijk wist ik diep in mijn hart wel wat ik echt leuk vond, alleen geloofde ik niet in mezelf.

120230418_152006.jpg

Totdat ik in 2017 besloot mee te gaan met een dolfijnenreis naar het Sataya rif. Het voelde alsof ik daar thuis kwam. Ik heb liefde en geluk maar ook emoties gevoeld, zoals nooit tevoren. 

Tijdens deze reis heb ik zoveel over mijzelf geleerd. Ik heb veel overtuigingen en negatieve gedachten kunnen loslaten. Ik voelde me in lange tijd weer zo vrij en thuis! Alles werd ineens weer helder in mij.

Al heel snel kwam ik daar tot het besef dat de dolfijnen een groot onderdeel van mijn leven zijn en blijven.

Ik heb zoveel passie voor deze dieren. Ik kan het wegstoppen en een andere koers varen, maar het wordt na een tijdje weer net zo hard terug geslingerd. Heeeee, ik wil er zijn, hoor ik dan!

Een andere Mandy bestaat er niet. Doe hier nou wat mee!!! 

En zo geloof ik erin dat iedereen diep van binnen kwaliteiten(intuïtie) en dromen heeft die je roepen! Alleen soms hoor je ze eventjes niet meer zo goed. Tegenwoordig is het makkelijk om van je koers af te raken. Het is bijna normaal om te doen wat er van ons verwacht wordt.

Maar is dit wel echt wie jij bent en wat jou gelukkig maakt? 

De reizen staan dan ook in het teken van dit thema. De dolfijnen zullen jou ware ik spiegelen, zeg ik altijd. 

Ook vind ik het belangrijk dat we ons bewuster worden over wat er momenteel gaande is in onze oceaan. Op de reis zullen we hier ook aandacht aan besteden. 

 

Mijn grote wens is om mensen dichter bij dolfijnen te kunnen brengen en mijn kennis over deze prachtige dieren en de oceaan en met jullie te delen. 

Het is en blijft een bijzondere ontmoeting en vooral een transformeerde reis die ontzettend veel in je los kan maken. Door mijn passie, ervaring en enthousiasme wil ik jullie hier graag in ondersteunen. 

De energie van de dolfijnen en het Sataya rif zal je mee terug naar huis nemen en zal daar verder voortzetten. 

Wie weet tot op een volgende reis. Liefs van Mandy den Dulk

 

Schermafdruk 2019-09-24 11.42.04.png
bottom of page