Sea Dream

Tijdens de reis zullen we 7 dagen lang op een prachtige boot verblijven die van alle gemakken is voorzien. Het is werkelijk thuiskomen! Er hangt een onwijs fijne serene sfeer op de boot. De boot heeft 4 verdiepingen en is ongeveer 30 meter lang en 8 meter breed. Er is voldoende ruimte en privé om te zonnebaden, te zwemmen rond om de boot en om lekker je eigen ding te doen. 

 

De bemanning bestaat uit acht Egyptenaren en zij staan bekend om hun vriendelijkheid en bereidwilligheid om de gasten van dienst te zijn. De boot beschikt over twee zodiacs bootjes. Met deze bootjes zullen we de dolfijnen en de prachtige riffen gaan opzoeken. Tijdens het zwemmen met de dolfijnen zullen we begeleid worden door onze twee ervaren snorkel instructeurs.

60903649_2333479880274797_26498758381529

Onderste dek

Op het onderste dek bevinden zich de slaapcabines. De cabines zijn uitgerust met elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche en toilet. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de nacht buiten onder een indrukwekkende sterrenhemel door te brengen. 

 

Eerste dek

Vanuit de slaapcabines loop je het eerste dek op. Hier bevindt zich een overdekt buitendek dat aansluit op het platform waar je jezelf de zee in kan laten zakken. Heerlijk om een ochtendduik in te nemen! Op het eerste dek is ook een binnen salon waar gegeten en gerust kan worden. Ook is er een dansvloer waar we met elkaar vrij kunnen dansen.  

 

Tweede dek

Grote ruimte met schaduw om lekker te luieren en te ontspannen. Er zijn veel zit en ligbanken. hier zijn ook nog twee buitencabines elk met eigen bed en badkamer. Vanuit het tweede dek kan je naar de voorkant van de boot lopen. Hier heb je het mooiste uitzicht tijdens de zonsondergangen.

 

Derde dek

Dit is een groot zonnedek met prachtig uitzicht over de Rode Zee en het rif. Ook een fijne plek voor een groepsactiviteit of als slaapplek onder de sterrenhemel.

GOPR1468.JPG

Eten en drinken

Drie maal daags wordt een heerlijk gevarieerd buffet geserveerd in de salon of buiten. De Chef-kok kookt niet alleen, hij bakt ook dagelijks vers brood en zoete lekkernijen. Fruit, snacks, thee, koffie, water en frisdrank is elk moment van de dag beschikbaar. 
 

Blote voeten

Zodra we aan boord komen, doen we onze schoenen uit en brengen de rest van de week op blote voeten door. Super lekker toch!

 

Zeeziek 

Doordat we ruim de tijd nemen om te acclimatiseren op de boot voordat we gaan uitvaren, zal het krijgen van zeeziekte zeer beperkt worden. Eenmaal in het rif zal de boot een week lang voor anker gaan en zullen we niet meer varen. Uit ervaring kunnen wij spreken dat je onwijs snel went aan de omstandigheden. Een heerlijk wiegend gevoel van de boot zal geduurde de week ervaren worden. Het weer aan land komen daarentegen zal een grotere inpakt hebben op het lichaam. 

Mocht je toch veel last hebben van zeeziekte raden wij aan contact op te nemen met de huisarts die jou de juiste medicatie kan voorschrijven. 

Elektriciteit 

De boot is voorzien van stroom (220V) zodat je al je apparatuur kunt opladen. 

WIFI

Een week lang zonder internet en bereik. Misschien een beetje een eng idee, maar geloof mij. Dit is een super gevoel, dat je gaat meemaken. Geen afleiding, 100% met jezelf. Afkicken 3.0 dus! 

 

sssSchermafdruk 2017-12-08 15.32.42.jpg