top of page

Voor wie is deze reis bedoeld

Voor wie is deze dolfijnenreis zeker weten een aanrader? Voor diegene die al een langere tijd op hun verlanglijstje hebben staan; een keer zwemmen tussen de dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving!

Wat is het een bijzonder ervaring om tussen de dolfijnen te snorkelen en te zien hoe speels en sereen de dolfijnen met elkaar omgaan. Wat een prachtige energie, van speelsheid, wijsheid en kracht ze uitstralen. Ze recht in hun ogen te kunnen aankijken op nog geen 5 cm afstand naast je en ze vervolgens met een hoge snelheid speels naar de rest van de groep te zien zwemmen. Echt, deze ervaring is eigenlijk niet in woorden over te brengen en dat is dan ook precies de reden waarom wij je aanraden om deze reis zelf te komen ervaren.

Het is gewoon magisch en je wordt helemaal in het moment meegesleept. Het zien van het plezier van de dolfijnen werkt zo aanstekelijk!

Deze reis is ook zeker voor mensen die van snorkelen en de onderwater wereld houden, want die wereld is ook echt fantastisch hier. Je kijkt je ogen uit, zowel boven als onder water.

 

En...

 

Als je daarnaast ook de behoefte hebt om echt even helemaal los te komen van de bewoonde wereld en tot jezelf wilt komen, dan is deze reis ook zeker iets voor jou!

Tijdens de dolfijnenreis zul je namelijk alleen maar omgeven zijn door een azuur blauwe zee met al haar leven daarin. Je komt helemaal los van thuis. We hebben op zee geen internetverbinding en je telefoon zal dus nutteloos worden. Je zult ervaren hoe fijn het is om weer echt in contact met jezelf te komen. Je kunt de tijd loslaten en je komt weer helemaal in het ritme van de natuur. Je zult merken dat het contact met alles en iedereen om je heen veel intenser wordt. Dit is ook zeker een van de redenen waarom wij deze reis ook zo fantastisch vinden en dit willen delen met anderen. Het brengt je echt weer even helemaal terug in het moment en bij jezelf.

Door deze ervaring mee naar huis te nemen en dit met de mensen te delen van wie je houdt, geloven wij erin, dat het vonkje dat is ontstaan tijdens de reis zich zal verspreiden en zal uitgroeien tot een groter vuur waarin we ons meer verbonden zullen voelen met onszelf, de natuur en met elkaar.

Voel je van binnen de roep om dit avontuur aan te gaan en wil je jouw licht feller de wereld in laten schijnen, neem dan contact met ons op. Wij gaan jou helpen deze droom werkelijkheid te laten worden. 

 

 '' The more we let our light shine, the more love and light we see in the world around us

bottom of page