Voorwaarden

Minimaal aantal deelnemers

De reis gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 10 personen.

Inschrijven 

Heb je interesse om mee te gaan op reis. Laat je gegevens achter via onze contact pagina en wij sturen jou alle informatie, algemene voorwaarden en het inschrijfformulier op. Een inschrijving is definitief na het tekenen van de algemene voorwaarden en het voldoen van de aanbetaling.

Aanbetaling

Bij het boeken van de reis vragen wij je om een eerste aanbetaling van 250 euro te voldoen. Het restant bedrag dient 4 weken voor de reis overgemaakt te worden. 

Mocht het aantal deelnemers toch niet behaald worden, zullen wij dit uiterlijk 3 maanden van tevoren aan de gasten laten weten. De aanbetalingen krijg je in dit geval terug.

Verzekeringen

Omdat wij nog geen officiële reisorganisatie zijn, is het verplicht om zelf een reis-, en annuleringsverzekering af te sluiten. Na de aanbetaling is de inschrijving definitief en kun je de reis alleen nog maar annuleren door middel van je eigen annuleringsverzekering.

Wegens de Coronamaatregelen willen we jullie erop wijzen om een goede reisverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld een reisverzekering die medische kosten en eventuele quarantaine kosten vergoed.

Gezondheidsverklaring

Om mee te gaan met de dolfijnenreis vragen wij jou een gezondheidsverklaring in te vullen. 

Paspoort

Een geldig paspoort is verplicht. Het paspoort dient minimaal nog 6 maanden op de datum van de terugreis geldig te zijn.. Een ID-kaart is geen geldig bewijs en geeft geen toegang tot Egypte. Voor België is een ID-kaart wel geldig. Ook deze moet minimaal 6 maanden na de terugreis geldig zijn.

 

Visum

Op de luchthaven van Marsa Alam koop je een visum om Egypte in te komen. Deze kost €25,-.

Inentingen/Covid-19

Voor meer informatie, neem contact met ons op.  

Vragen?

Heb je nog vragen?  Neem gerust contact met ons op.

Pas wel op hoor want door ons enthousiasme ben je zo om. :) 

DSCN1795.JPG